Ondernemer met een burn-out

Wat houdt het programma in?

Direct nadat is gebleken dat je een burn-out hebt, gaat de coach met je aan de slag met een op jou afgestemd wandelprogramma. Je krijgt een map met informatie, een hartslagband voor de trainingen, huiswerk en gerichte coaching die toegesneden is op jouw situatie. De deskundige coach en jouw inzet helpen je om weer beter te worden. Binnen 12 weken krijgt je herstel een kickstart. Uiteindelijk kom je stressbestendiger uit het traject!

Twijfel je of je last hebt van een burn-out? Klik dan op de knop voor een duidelijke uitleg over wat een burn-out is en wat de symptomen van een burn-out zijn.

Stappenplan naar herstel

Stap 1 - Stap uit je Burnout

Stap 1

Aanvang herstelprogramma

De voortdurende stress heeft grote fysieke gevolgen voor je lichaam. Je conditie is minder en je stressbestendigheid is daardoor ook lager. Daarom ga je direct met je coach aan de slag om het lichamelijke herstel op gang te brengen. Een op maat afgestemd inspanningsprogramma, op basis van wandelen, wordt gecombineerd met gerichte adviezen op het gebied van o.a. voeding en slaap. Met behulp van apps en een logboek houd je je eigen voortgang bij.

Stap 2 - Stap uit je Burnout

Stap 2

Werken aan je kracht

Als ondernemer ben je geheel afhankelijk van je eigen mentale capaciteiten. Dan is het heel belangrijk om genoeg zelfvertrouwen te hebben, zodat je zeker van jezelf bent. Je gespecialiseerde coach helpt je in deze fase met oefeningen om je kracht te hervinden. Je staat dan weer steviger in je schoenen.

Stap 3 - Stap uit je Burnout

Stap 3

Stressbestendiger worden

Sterker worden is één ding, gezond blijven is wat anders. In deze fase vordert je herstel al en sta je al steviger in je schoenen. Het is nu de bedoeling om de valkuilen waarin je voorheen bent getrapt, en waardoor je burn-out is ontstaan, te vermijden. Je leert flexibeler om te gaan met uitdagingen en wordt stressbestendiger.

Stap 4 - Stap uit je Burnout

Stap 4

Verder herstel

Na 3 maanden trainen en veel geleerd te hebben, komt het moment dat de coach je loslaat. Dan kun je zelf doorgaan met de aangeleerde oefeningen, zodat je verder je fitheid vergroot. Tevens kun je aanvullende afspraken maken met de coach voor verdere begeleiding.

Volgende stap:

De volgende stap is om je inkomens verzekeraar te informeren over Stap uit je Burnout! Druk op de knop om de brochure te downloaden.

Mocht je niet verzekerd zijn, neem dan rechtstreeks contact met ons op via het contactformulier of bel met 06 48616990.

Resultaten

Effectief uit je burn-out met aandacht voor jouw behoefte en kracht!

Neem de eerste stap en laat dit programma je helpen om fitter en vol zelfvertrouwen uit je burn-out te stappen

  • Je conditie neemt flink toe
  • Je zelfvertrouwen krijgt een boost
  • Je leert beter omgaan met spanningen en wordt stressbestendiger.
Jouw coach

Wat mag je van jouw coach verwachten? Een coach voor het programma Stap uit je Burnout voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Deskundig op het gebied van conditieherstel, stressfysiologie en cognitieve gedragstraining
  • Invoelend én praktisch
  • Klantgericht
  • Doelgericht
  • Punctueel

Kortom: je kan op hem of haar rekenen als het gaat om een deskundige begeleiding.

Kosten

Iedere ziektedag kan u honderden euro’s kosten. Indien u verzekerd bent krijgt u een vergoeding van de inkomstenverzekeraar, maar die gaat pas na een wachttijd in. Bovendien wilt u niet langer ziek zijn dan nodig is!

De ziekteduur van iemand met een burn-out is gemiddeld 6 maanden! En na die 6 maanden bent u vaak nog niet helemaal hersteld. Stap uit je Burnout geeft u met het herstel en de toegenomen stressbestendigheid een grote voorsprong.